FIFe Cat Show, Wiener Neustadt 2-3.09.2023.

burmese cat

Royal Esprit Vacheron Constantin JW trijumfirao je na svojoj prvoj izložbi mačaka u Austriji u kategoriji odraslih mačaka

Proteklog vikenda naš Royal Esprit Vacheron Constantin JW postigao je značajan uspjeh sudjelujući na svojoj prvoj izložbi kao odrasla mačka. Mačke prelaze iz juniorske u odraslu kategoriju kada napune 10 mjeseci. Vacheron je imao točno 10 mjeseci i 3 dana na dan događanja. Iako se u ovom uzrastu jako izazovno natjecati se s potpuno odraslim mačkama, hrabro je sudjelovao na ovoj prestižnoj izložbi u Austriji.

Konkurencija je bila žestoka

Natjecanje je brojalo gotovo 200 prekrasnih mačaka iz različitih zemalja. Prvog dana izložbe, 2. rujna, Vacheron je inicijalno dobio nominaciju za natjecanje Best in Show. Zatim je nadmašio sve svoje konkurente, nominirane odrasle mužjake i osvojio nagradu Best in Show. Ova pobjeda učinila ga je najboljim odraslim mužjakom u Kategoriji 3, koja je namijenjena kratkodlakim mačkama.

Najbolji u Kategoriji

Kao pobjednik, Vacheron je napredovao u natjecanju za titulu Najbolje Mačke u Kategoriji 3. U ovom krugu, suci su odabrali najbolju mačku među pobjednicima svih klasa: mačići, juniori, ženke, mužjaci i kastrirane mačke. Nakon pažljive evaluacije i glasanja, naš Vacheron Constantin proglašen je pobjednikom i osvojio titulu Najbolji u Kategoriji (Best of Category)

Konačna Pobjeda

Ova pobjeda kvalificirala ga je za natjecanje protiv pobjednika iz ostale četiri kategorije, koje su uključivale kratkodlake, polukratkodlake i orijentalne pasmine. Nakon završnog kruga ocjenjivanja, Vacheronu je dodijeljen naslov Najbolji od Najboljih 1 (Best of Best 1), čime je postao najbolja mačka cijele izložbe među gotovo 200 sudionika!

Ponovljeni Uspjeh

Drugi dan izložbe, 3. rujna, smatran je zasebnim novim događajem s različitim sucima i novim početkom natjecanja. Nevjerojatno, povijest se ponovila. Naš Vacheron Constantin ponovno je osvojio Best in Show, Najbolji u Kategoriji i Najbolji od Najboljih 1. Ovaj uzastopni trijumf samo je još jedanput potvrdio njegove izuzetne kvalitete.