Imamo mačiće slobodne za rezervaciju!

Za nove vlasnike možemo organizirati prijevoz naših mačića avionom u putničkoj kabini ili automobilom.

Leglo 03.05.2024

Prince Henry

Royal Esprit Prince Henry

Sex: Boy
Colour: Chocolate
Status: slobodan za rezervaciju

Mačić će biti spreman za preseljenje u novi dom krajem kolovoza ili početkom rujna 2024.

Roditelji

burmanska mačka

Royal Esprit Vacheron Constantin Title: Mediterranean Winner 2023, International Champion , Junior Winner (FIFe)

burmanska mačka

Royal Esprit Paris Dream

Naši mačići spremni su za odlazak u novi dom u uzrastu između 16-18 tjedana starosti. Burmanskim mačićima je to vrijeme potrebno da razviju svoje sposobnosti socijalizacije i da budu neovisni o mami. Određenim mačićima može trebati samo malo više vremena pa uzimamo u obzir individualne potrebe svakog mačića.
Prije odlaska u novi dom mačići će biti mikročipirani, primiti će potrebna cjepiva, te dobiti rodovnicu i EU putovnicu. Za sve naše mačiće garantiramo da nemaju FeLV, FIV i FIP. Također jamčimo da su negativni na GM2 i HK.

Svi naši burmanski mačići koji u nove domove odlaze kao kućni ljubimci bit će kastrirani/ sterilizirani prije napustanja naše uzgajivačnice.
Rado ćemo vam pomoći prilikom odabira vašeg mačića, te vam jedanput tjedno slati novosti i slike kako biste mogli pratiti njegov rast i razvoj. Prilikom rezervacije vašeg mačića potpisujemo kupoprodajni ugovor i potrebno je uplatiti polog.

Kada su mačići spremni za odlazak u novi dom, možete ih osobno preuzeti u našoj uzgajivačnici u Zagrebu.
Možemo po vas doći u zračnu luku i odvesti do vašeg hotela, te dovesti u posjetu našoj uzgajivačnici. Ukoliko želite, možemo dogovoriti susret i preuzimanje mačića i u zračnoj luci, ukoliko planirate povratak doma isti dan.

Ako niste u mogućnosti putovati, rado ćemo dostaviti mačića do vas. Za nove vlasnike možemo organizirati siguran prijevoz naših mačića avionom u putničkoj kabini ili automobilom. Cijene dostave u EU iznose od 100-500 €, a za ostale zemlje molimo da se obratite na mail.
Prilikom dolaska po mačića molimo vas da sa sobom ponesete transporter za ljubimce, idealno mekani od tkanine. Ukoliko je transporter plastični trebao biti obložen podlogom ili dekicom radi udobnosti. Transporteri srednje veličine će biti odgovarajući. Molimo vas da transporter s mačićem tijekom putovanja držite na sigurnom u prijevoznom sredstvu kako biste izbjegli potencijalno opasne situacije.

Ukoliko imate pitanja, slobodno nas nazovite na telefon, WhatsApp, ispunite kontakt formu ili pošaljite e -mail, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.