Odrasle Mačke

Uobičajeno, naše mačke završavaju svoj uzgojni program u dobi od godinu i pol do tri godine. Nakon kastracije/ sterilizacije, nastavljaju živjeti s nama i polako traže svoj novi dom. S obzirom da burmanske mačake žive i do 20 godina, cijeli njihov dugi životni vijek je pred njima. Burma voli sve ljude i vrlo brzo se navikava na novi dom, bez ikakvih psiholoških trauma, kao što je to primjerice kod pasa.

Za nas je prioritet pronaći dobar dom za naše mačke, uključujući one koje su već imale mačiće i mogu se dobiti po simboličnoj cijeni. Moramo biti sigurni da će živjeti u vrlo dobrim uvjetima.

Ako ste zainteresirani za jednu od ovih prekrasnih mačaka, slobodno nas kontaktirajte.

Orange Power burmese cat.jpg 3

GIC Royal Esprit Orange Power JW

Datum rođenja: 29.07.2021

Сolour: Red (BUR d)

Rođen u toplini naše uzgajivačnice, Orange Power je mačak koji oduševljava svojom pametnošću i nježnošću. Njegova sklonost prema maženju i druženju čini ga idealnim društvom.

Sada kada je Orange Power završio svoj uzgojni program, otvoreni smo za priliku da pronađe dom gdje će biti voljen i cijenjen. Tražimo obitelj koja će prepoznati njegovu jedinstvenost i koja želi obogatiti svoj život prisutnošću ovog izuzetnog mačka. Orange Power je spreman postati dio vaše obitelji, donoseći radost i boje u svaki dan.

Wild Cherry 1 2.jpg 4

Wild Cherry

Datum rođenja: 13.10.2020.

Сolour: Brown (BUR n)

Wild Cherry je vrlo nježna i pametna mačka te jako se voli maziti. Cherry je završila svoj uzgojni program i polako traži svoj trajni dom i brižne roditelje koji će joj pružiti sretan i bezbrižan život. Cherry se najbolje osjeća u domu bez drugih mačaka ili pasa, jer nije sklona nepoznatim životinjama. Međutim, vrlo je privržena ljudima i brzo se veže za njih.