FIFe Mediterranean Winner Show 2023! Opatija 16-17.09.23

MWS2023 Vacheron.jpg

Slavimo Nevjerojatne Uspjehe na FIFe Mediterranean Winner Show 2023!

S velikim oduševljenjem želimo podijeliti izvanredne rezultate naše burmanske obitelji iz uzgajivačnice Royal Esprit na ovogodišnjem prestižnom FIFe Mediterranean Winner Showu u Hrvatskoj. Ovaj godišnji događaj svake godine mijenja domaćina i okuplja najbolje od najboljih u svijetu mačaka. Ove godine, izložba je okupila mačke iz 16 europskih zemalja, uključujući sedam svjetskih pobjednika i 25 nacionalnih prvaka, predstavljajući ukupno 31 pasminu.

Royal Esprit Vacheron Constantin JW

S tek 10 mjeseci, naš mladi mužjak Royal Esprit Vacheron Constantin suočio se s ozbiljnom konkurencijom na svojoj drugoj izložbi u kategoriji odraslih mačaka. Unatoč mladalačkoj dobi, natjecao se protiv odraslih mačaka u kategoriji kratkodlakih, gdje je imao priliku pokazati se uz najbolje predstavnike popularnih pasmina kao što su britanske kratkodlake i bengalske mačke.

Rezultat? Ne samo da je osvojio svoj prvi naslov za odrasle “Champion”, već je i na temelju stroge ocjene stručnog sudačkog odbora dobio 4 od 5 glasova i postao Mediterranean Winner! To jasno pokazuje njegove izuzetne kvalitete i visoke standarde koje održavamo u uzgajivačnici Royal Esprit.

PR GIC Alba Regia Kisbogar MWS2023.jpg

Naša očaravajuća ženka, PR GIC Alba Regia Kisbogar, također je briljirala. Osvojila je titulu najbolje ženske mačke u kategoriji Neuters i također postala Mediterranean Winner! Njezin uspjeh dodatno potvrđuje kvalitetu našeg uzgoja, posebno jer mnogi njezini unuci, uključujući našeg mladog prvaka Vacherona Constantina, rastu u našoj uzgajivačnici i mogu biti ponosni na uspjehe svoje bake.

Put do Pobjede

Pobjeda na tako uglednom događaju kao što je FIFe Mediterranean Winner Show 2023 nije slučajnost. To je priznanje kvalitete pasmine, visokih standarda i općeg blagostanja naših mačaka. Suci provode temeljitu evaluaciju, s naglaskom na strogo pridržavanje standarda pasmine. Naše su se mačke ne samo uspjele pridržavati tih strogih standarda, već su ih i nadmašile. Njihove pobjede su potvrda našeg pažljivo planiranog programa uzgoja, koji se temelji na opsežnom akademskom znanju i praktičnom iskustvu.

Ostanite s Nama za Više

Kako ulazimo u jesensku sezonu međunarodnih izložbi mačaka, uključujući i predstojeći World Cat Show 2023 u Strasbourgu, Francuska, očekujemo izvrsne rezultate i dobre vijesti. Ostanite u kontaktu s nama za dodatne informacije dok nastavljamo težiti izvrsnosti u svijetu uzgoja mačaka.