Izvanredan uspjeh na Međunarodnoj izložbi mačaka u Győru, Mađarska (5.-6.10.2024.)

RE Cloud Jumper

Proteklog vikenda, naša uzgajivačnica burmanskih mačaka, Royal Esprit, imala je čast sudjelovati na iščekivanoj Međunarodnoj izložbi mačaka u Győru, Mađarska, koja se održala 5. i 6. listopada. Bio je to uzbudljiv događaj za nas, ispunjen nezaboravnim trenucima i uzbuđenjem tijekom oba dana.

Naše voljene mačke briljirale su oba dana, donoseći ponos našoj uzgajivačnici:

•Royal Esprit Queen of Magic, naša prekrasna mačić, osvojila je srca sudaca te je jednoglasno proglašena za Best in Show u kategoriji mačića.

•Royal Esprit Cloud Jumper, naš veličanstveni junior, također je dobio jednoglasne glasove sudaca, osvojivši titulu Best in Show u juniorskoj kategoriji te je bio počašćen titulom Best in Category, pobijedivši konkurenciju oba dana.

Izuzetno smo zahvalni sucima na prepoznavanju ljepote i elegancije naših burmanskih mačaka te upućujemo iskrenu zahvalnost stjuardima na njihovoj odličnoj prezentaciji. Posebnu zahvalu također dugujemo Felis Hungarica na organizaciji prekrasne i dobro vođene izložbe.

Ove pobjede su dokaz naše predanosti burmanskoj pasmini, i neizmjerno smo ponosni na izvedbe Queen of Magic i Cloud Jumpera. Pratite nas i dalje za nove vijesti i postignuća iz Royal Esprit!