Uspjeh na FIFe Međunarodnoj izložbi mačaka u Žilini, Slovačka, 27.-28.04.2024.

Muffin

Proteklog vikenda, naša uzgajivačnica burmanskih mačaka, Royal Esprit, sudjelovala je na prestižnoj FIFe Međunarodnoj izložbi mačaka održanoj u Žilini, Slovačka, 27. i 28. travnja 2024. Bili su to uzbudljivi dani ispunjeni ponosom dok su se naši voljeni mačići predstavljali u svom punom sjaju.

Dana 27. travnja, Royal Esprit Blueberry Muffin, naša šarmantna juniorka, osvojila je srca svih sudaca, te je jednoglasno proglašena za Best in Show u juniorskoj kategoriji. Njena izvrsna izvedba tu nije stala – osvojila je i titulu Best of Best 3, što je izvanredno postignuće s obzirom na njenu mladu dob. Radost je bila dvostruka kad je službeno stekla titulu Junior Winner (5 puta Best in Show za ovu titulu)!

Također, Royal Esprit Fahrenheit, naš dražesni mačić, osvojio je titulu Best in Show u kategoriji mačića i osigurao poziciju Best of Best 2.

Sljedeći dan, 28. travnja, donio je jednako uspješne rezultate. Blueberry Muffin nastavila je nizati pobjede, ponovno osvojivši Best in Show (junior) i napredujući na titulu Best of Best 1, čime je potvrdila svoju izvrsnost među vršnjacima. Fahrenheit je također zadržao svoju jaku izvedbu, ponovno osvojivši Best of Best 2.

Izuzetno smo ponosni na uspjehe naših mačića i zahvalni na priznanju koje su dobili. Ova postignuća odražavaju našu predanost kvaliteti i ljubavi prema burmanskoj pasmini, na čemu se temelji Royal Esprit.

Pratite nas i dalje za nove vijesti dok nastavljamo slaviti i dijeliti naš put s ovim nevjerojatnim mačkama!